een frisse wind...

zo ga ik te werk

Van idee tot product

Allereerst ga ik graag met je aan tafel zitten voor een (vrijblijvend) GRATIS intakegesprek om zodoende een goed beeld te krijgen van je (te starten) bedrijf, product en wensen. Met dit als uitgangspunt gaan we dan samen kijken wat er nodig is en wat wenselijk. Natuurlijk houd ik hierbij rekening met het kostenplaatje. Daarbij komt vaak een stukje marketing en PR om de hoek kijken, waarbij ik ook kan adviseren (NGPR-A diploma), bijvoorbeeld gebruik van social media.

Voor startende bedrijven heb ik een compleet startpakket voor een zeer aantrekkelijke prijs van 750,- Euro. Hiervoor ontwerp ik dan een logo, huisstijl (denk aan visitekaartje, briefpapier, envelop) en een responsive website. Ook de hosting van de website met emailadres kan ik voor je regelen.
Informeer eens naar de mogelijkheden...

Creatieve oplossingen

Mede door mijn opleiding aan de kunstacademie denk ik als grafisch ontwerper graag "out of the box" en begin mijn ontwerpen meestal met pen en papier. Dit leidt vaak tot verrassende en creatieve oplossingen. Natuurlijk zijn je wensen als opdrachtgever altijd de leidende factor in dit proces. Wat je maar nodig hebt; of dat nu een logo is, of belettering, beurspanelen, folders, een brochure, mailingen, kaarten, posters, advertenties, verpakkingen, tijdschriften etc. 
Laat je eens verrassen....

Websites

De websites die ik in samenspraak met je maak zijn HTML5 en responsive. Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Tevens verzorg ik SEO werkzaamheden (Search Engine Optimizing) zodat de site straks goed te vinden is met Google. Ook het artwork (zoals illustraties en foto's) neem ik voor mijn rekening. Het inbouwen van een CMS (Control Management System) is mogelijk. Uiteraard neem ik desgewenst ook het onderhoud van de site voor mijn rekening.
All-in-one dus!

©  2020 DUBBELJOE  |  Leveringsvoorwaarden